44 000 på Reiseliv05

(NW): 43 689 fant veien til årets store reiselivsmesse, Reiseliv05, på Lillestrøm. Norges Varemesse er godt fornøyd med besøkstallet, selv om det er en ørliten nedgang fra i fjor.

– Mangfoldet på årets messe var stor, med fokus på opplevelser og aktiviteter, sier prosjektsjef Sissel Korstad Weng til nyhetsbyrået Newswire.

Over 1000 utstillere fra mer enn 60 land fristet folk ut av godstolen 14. til 16. januar. For første gang deltok eksotiske land som Grønland, Shetland, Uganda, Botswana, Sri Lanka, Slovakia og Aruba på messen.

Beste utstiller

Det ble delt ut priser til beste nasjonale og internasjonale ustiller. Vinneren i den internasjonale kategorien ble det danske turoperatøren Store Verden, som ifølge juryen ga publikum en følelse av Afrika med sin utstilling.

Den norske charteroperatøren Apollo stakk av med prisen til beste nasjonale utstiller.

– Vi har solgt flere turer i år enn i fjor og er svært fornøyde med responsen på årets messe. Det er tydelig at sommerens reisemål blir Kreta og Kroatia for svært mange nordmenn, sier direktør Leo Berbu i Apollo.

Charterselskapet hadde omgjort standen til et feriested med strand, palmer, bar og sjø som ga de besøkende en ekte feriefølelse.

– Det lønner seg å bruke litt ekstra tid på å lage en forlokkende stand, sier Berbu.

Kontaktperson:

  • Norges Varemesse, prosjektsjef Sissel Korstad Weng tel. 66 93 91 78,
  • Norges Varemesse, Markeds- og informasjonskonsulent Merete Rustad, Reiseliv05, tlf. 66 93 91 79.

Newswire er et oppdragfinansiert nyhetsbyrå. Denne artikkelen er skrevet for Norges Varemesse.


Relaterte artikler