Landkreditt Bank vant Bank-NM

(NW): Bladet Dine Penger har kåret Landkreditt Bank til landets suverent beste totalbank – for tredje år på rad.

Landkreditt Bank har i lang tid toppet oversiktene over banker med lavest rente på boliglån og høyest rente på sparekonto.

Ingen andre banker kan matche de lave rente- og gebyrbetingelsene til Landkreditt Bank.

Internettbank

– Landkreditt Bank vinner en knusende seier. Det skyldes at den opprinnelige bondebanken har gunstige lånevilkår og høyrentevilkår. Dessuten har de svært gode vilkår for bruk av kort, nettbank og lønnskonto, skriver bladet Dine Penger.

Dine Penger har arrangert Norges største bankundersøkelse i 15 år, der landets 144 banker blir systematisk sammenlignet.

– Det er viktig for oss å ha stabilt gode betingelser. Vi kan holde kostnadene lave siden vi ikke har noen bankfilialer, men baserer all virksomhet på telefon og internett, sier banksjef Unn Benco Arntzen i Landkreditt Bank til Newswire.

God service

Hun mener at større banker ikke nødvendigvis gir en mer personlig service, selv om de har mange filialer.

– Hos oss får alle kunder en egen kunderådgiver å forholde seg til på e-post og telefon. Det gjør det enklere og mindre frustrerende enn å vente i en upersonlig telefonkø. God tilgjengelighet er svært viktig for oss som driver selvbetjeningsbank, sier Benco Arntzen.

Andre banker som gjør det skarpt i Bank-NM er ofte små lokalbanker, der man må ha lokal tilhørighet for å opprette et kundeforhold.

Åpen for alle

Den som måtte tro at Landkreditt Bank bare er for landbruket, tar feil.

– Landkreditt Bank er åpen for alle, og det er gratis å ha nettbank hos oss. Å flytte kundeforholdet til oss er gratis, vi betaler også tinglysningsgebyret ut februar, sier Unn Benco Arntzen.

Banken har også 1,5 prosent rente på lønnskonto. I flere andre banker taper man nå faktisk på å ha penger på lønnskontoen.

FAKTA:

NORGESMESTER TOTALBANK:

1) Landkreditt Bank

2) Privatbanken

3) Kredittbanken

BEST PÅ BOLIGLÅN 60 %:

1) Landkreditt Bank 3,08%

2) Vik Sparebank 3,20%

3) BN Bank 3,23%

3) Fjaler Sparebank 3,23%

Kontaktperson:

  • Banksjef Unn Benco Arntzen, Landkreditt Bank, tlf. 23 00 08 42, mob. 93 22 29 36

Newswire er et oppdragsfinansiert nyhetsbyrå. Denne artikkelen er skrevet for Landkreditt Bank.


Relaterte artikler