60 000 på utdanningsmesse (FOTO)

– Informasjon og rådgivning er den beste måten å gi de utdanningssøkende inntrykk av hvilke muligheter som finnes, sier prosjektansvarlig Eivind Alstad i Utdanning og Yrke.   Last ned bilde

(NW): 60 000 utdanningssøkende fant veien til Utdanning og Yrke-messene. Det er en økning på 30 prosent fra i fjor.

– Vi merker sterkere konkurranse mellom de ulike norske universitetene etter utvidelsen fra fire til seks universiteter i Norge, sier prosjektansvarlig Eivind Alstad i Utdanning og Yrke.

Mangfoldet på messene i år har vært stort, og rundt 300 utdanningsinstitusjoner fra 20 nasjoner presenterte sine studietilbud på de åtte messene i løpet av januar og februar. De fleste av messene har hatt flere besøkende enn i fjor.

– Spesielt glad er vi for responsen i Oslo Spektrum. Det er første gang vi arrangerer i Oslo, så vi er svært fornøyd med 15 000 besøkende, sier han.

Det var 11. gang Utdanning og Yrke ble arrangert. Utdanningsmessen er landsomfattende og ble arrangert i Oslo, Fredrikstad, Bodø, Tromsø, Sandefjord, Ålesund, Trondheim og Lillehammer.

Nærmere 200 000 norske elever skal i år velge i jungelen av studietilbud på høyskoler og universiteter. Valget må tas før 1. april.

Kontaktperson:

  • Utdanning og Yrke: Prosjektansvarlig Eivind Alstad mob. 90 97 33 72.

Newswire er et oppdragfinansiert nyhetsbyrå. Denne artikkelen er skrevet for Utdanning og Yrke.

 

 

 


Relaterte artikler