Om Newswire

Newswire er et oppdragsfinansiert nyhetsbyrå. Vi leverer nyhetsartikler og nyhetsvideoer til norske medier. Sakene lages, redigeres og sendes ut av Newswires redaksjon. Våre saker er ikke pressemeldinger, men nyhetsstoff innen områder som er interessante for våre oppdragsgivere.

Norske bedrifter og organisasjoner sitter på mye godt stoff som fortjener oppmerksomhet. Newswire er nyhetsbyrået som får fram disse historiene.

Våre artikler, bilder og videoreportasjer er til fri bruk i alle medier. Vi oppgir alltid hvem som er vår oppdragsgiver.

Newswire AS
Myntgata 2, 0151 Oslo
Vis på kart

Telefon: +47 9012 4650
E-post: newswire@newswire.no Organisasjonsnr.: 978 681 034


Våre medarbeidere
 • Christopher Hoelfeldt-­Lund

  (f. 1953) er daglig leder, redaktør og grunnlegger av Newswire. Hoelfeldt-Lund har over 30 års presseerfaring fra ulike nyhetsbyråer. Først i Associated Press og NTB i Oslo. Senere var han Norden-sjef for United Press International (UPI) i Stockholm, før han overtok som General Executive og Director i UPI Ltd. London. Som leder for UPIs Norden-kontor var han først ute med nyheten om katastrofen ved kjernekraftverket i Tsjernobyl i 1986. Han deltok deretter i etableringen av CNN i Europa.

  T 24 15 50 64   /   M 90 12 46 50   /   chl@newswire.no

 • Hallfrid Simonsen

  (f. 1978) er videojournalist i Newswire. Hun er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, med spesialisering innen TV og radio. Hun har i tillegg en bachelorgrad i språk og kultur, med fagene fransk, italiensk og latin. Hallfrid har jobbet som reporter i NRK og TVNorge, og som videojournalist for Dagens Næringslivs web-tv.

  M 91 58 11 35   /   hallfrid@newswire.no

 • Kristin Cock

  (f. 1974) er journalist i Newswire. Hun har en bachelorgrad i historie og politikk fra London Guildhall University i England. Kristin har flere års erfaring som kommunikasjonsrådgiver og journalist i Nordea Bank. Hun har også vært journalist i Akersposten og i Osloposten i tillegg til å jobbe frilans.

  M 90 92 87 34   /   kristin@nw.no

 • John Atherton

  (f. 1955) er journalist fra City University i London. Han har 18 års mediaerfaring fra blant annet Associated Press, Times, Guardian og en rekke tidsskrifter. Han snakker norsk og svensk og har skrevet fagstoff for flere av Skandinavias største konserner.

  john@newswire.no